Mantel MEE maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van dit e-magazine, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Foto van Joanna bij het VOORWOORD
Voorwoord

Joanna van Vuuren
Beleidsmedewerker Papendrecht

In de tenniskantine praten we vaak lang na over een wedstrijd. Wat ging goed? Wat doen we de volgende keer anders? Tactiek? Dankzij die gesprekken worden we met elkaar steeds beter. Met vrienden die niet tennissen zou zo'n gesprek anders en vooral korter zijn. Het praat nu eenmaal makkelijker als iemand iets soortgelijks doet of meemaakt. En zo werkt het vaker toch?

Delen is het thema van deze MantelMEE. Als gemeente vinden we het belangrijk dat je op een fijne manier voor een naaste kunt zorgen. Soms helpt het om met iemand je ervaringen en vragen te delen. Dat kan natuurlijk altijd met een van de mantelzorgconsulenten, zij helpen je graag. Het kan ook fijn zijn om met een andere mantelzorger te praten. Onderling heb je vaak aan één woord genoeg.

In deze editie van MantelMEE gaan we daarom op bezoek bij contactgroep SamenSterk en de NAH-dag. U leest wat deze ontmoetingen opleveren voor mantelzorgers. Ik wens u veel leesplezier en hoop dat de verhalen u inspireren om ook uw situatie te delen. Want, zoals we bij contactgroepen vaak horen: delen is helen. 

Hartelijke groet,

Joanna van Vuuren

Beleidsmedewerker Team Maatschappelijke Ontwikkeling gemeente Papendrecht